در این بخش می توانید مقالاتی که مرتبط با خدمات و محصولات ما باشد را مطالعه نمایید:

Written by on

نمای کرتین وال نمایی است که جزء سازه اصلی ساختمان نمی باشد و سازه الحاقی به ساختمان می باشد و بارهای مرده و بار باد را در سازه اسکلت ساختمان مستهلک می نماید. حالا دیگر واضح است که نمایی را انتخاب کرده ایم که مناسب برای کشورهایی است که در معرض خطر زمین لرزه یا بادهای شدید قراردارند و باید از مقاومت و پایداری بیشتری برخوردار باشند.

نمای کرتین وال نمایی شفاف و دوستدار نور است همین امرباعث زیباتر شدن محیط ساختمان می شود . حتما می دانید که یکی ازابتدایی ترین عوامل در میزان آرامش افراد میزان نور محیطی است. نمای کرتین وال تلفیقی از دو متریال آلومینیوم و شیشه است که هردوی آنها به سبک سازی بنا کمک شایانی می کنند. قطعه ای از جنس پلی آمید در کرتین وال موجود است که وظیفه ی عایق سازی (ترمال بریک) این نوع نما را به عهده دارد.

 

نمای کرتین وال با تنوع در رنگ و طرح شیشه تصویر زیبایی از خود بجای می گذارد. شما همچنین می توانید با انتخاب شیشه های سکوریت و لمینت شده ایمنی نمای کرتین وال را بسیار بالاتر ببرید.

انواع سازه های نمای کرتین وال به شما این امکان را می دهد که در ارتفاعات و برج های بلند مرتبه از لامل های بسیار قوی تر(فول فریم) استفاده بشود ودر نماهایی که طراح پروژه قاب های نمایان کرتین وال را حذف کرده است از سیستم یوچنل استفاده می شود و روتین ترین سیستم نمای کرتین وال که اقتصادی ترین هم هست سیستم فیس کپ می باشد . البته غیر از سه دسته ی فوق چند روش دیگر نیز وجود دارد. به عبارت دیگر قابلیت ترکیب این سیستم ها نیز وجود دارد از جمله سیستم سمی فیس کپ (semi-facecap) و سمی یوچنل (semi-uchannel) که تمام سیستم های ذکر شده قابلیت نصب بصورت یونیتایز (unitize) و سمی یونیتایز (semi-unitize) را دارد.

Written by on

کاربرد های لاستیک EPDM

لاستیک EPDM یک ماده بسیار متنوع است که می تواند در کاربرد های مختلفی اعم از محصولات خودرو تا قطعات سیستم های گرمایش ، تهویه و تهویه مطبوع استفاده شود. این لاستیک نیز به عنوان یک جایگزین ارزان قیمت برای سیلیکون به کار می رود و می تواند برای مدت زمان طولانی با استفاده مناسب ، به صرفه جویی در وقت و پول شما کمک کند.

احتیاط:

اگر تماس مداوم با محصولات پایه نفتی مورد نیاز است از لاستیک EPDM استفاده نکنید.

لاستیک EPDM برای استفاده در برنامه های غذایی و یا کاربردهایی که در معرض هیدروکربن های معطر هستند، توصیه نمی شود.

 

خواص

  • نام مشترک: EPDM
  • طبقه بندی ASTM D-2000 : CA
  • تعریف شیمیایی: اتیلن پروپیلن Diene مونومر

محدوده دما

  • استفاده از دمای پایین: 20 – درجه تا 60 – درجه فارنهایت | 29 – تا 51 – درجه سانتیگراد
  • استفاده از دمای بالا: تا 350 درجه فارنهایت | تا 177 درجه سانتیگراد

استحکام کششی

  • محدوده کشش: 500-2500 P.S.I.
  • تغییر طول: 600٪ حداکثر

دوام (سختی)

  • محدوده: 30-90 ساحل A
  • انعطاف پذیری / دوباره بجای اول برگشتن: خوب
  • مقاومت در برابر سایش: خوب
  • مقاومت در برابر پارگی: متوسط
  • فشردگی : خوب

خواص اضافی

  • پیری ، آب و هوا ، نور خورشید: عالی
  • چسبندگی به فلزات: متوسط تا خوب
  • مقاومت در برابر حلال: ضعیف
  • مقاومت در برابر روغن: ضعیف

 

کاربری ها

تهویه مطبوع

  • واشرهای کمپرسور
  • سنبه تشکیل لوله های تخلیه
  • لوله سوئیچ فشار
  • واشر و هوابندی پنل

خودرو

  1. آب بندی و هوابندی
  2. روکش سیم و کابل
  3. اسپیسر پنجره ها
  4. سیستم ترمز هیدرولیک

صنعتی

  • سیستم آب زنجیر و شیلنگ
  • لوله ها، واشر ها و کمربندها
  • عایق و پوشش استینگر برق

 

مزایا

مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش، ازن، پیری، آب و هوا و بسیاری از مواد شیمیایی - برای برنامه های کاربردی در فضای باز عالی است.

پایداری در دماهای بالا و پایین : یک ماده کلی EPDM می تواند در محیطی که محدوده دما از 20 - درجه فارنهایت تا 350 + درجه فارنهایت (29- تا 177 درجه سانتیگراد) استفاده می شود.

هدایت الکتریکی پایین

مقاوم در برابر بخار و آب

مورد استفاده در تولید لاستیک های اکسترود شده و لاستیک های تزریقی

ارزان تر از سیلیکون، با خواص مشابه

منیع : https://www.timcorubber.com/rubber-materials/epdm/

 

Written by on

شاید شماهم بارها خود را بر سر دوراهی تقابل طراحی و سبک سنتی یا مدرن در خیلی از امور دیده اید. چرا که هر کدام زیبایی خاص خود را دارند.رویکرد سنتی همیشه مشتریان خودش را داشته و خواهد داشت ولی اما رویکرد مدرن بسی جای تامل دارد چرا که گاها بعضی از طراحی های به اصطلاح مدرن چیزی جز هجوم فرهنگی یا تفاله های فرهنگ های بیگانه نیستند اگر بخواهیم خط کش دست بگیریم و به مرزبندی بین آن دو مشغول شویم قطعا در این امر موفق نخواهیم بود زیرا ذات پویای طراحی همچون ماده ای سیال اسیر هیچ گونه حد و مرزی نمی ماند، اما اگر بخواهیم کمی کلی گویی کنیم بیشتر افرادی که سن و سالی بالاتر دارند به سمت طراحی سنتی کشش داشته و جوانترها خواهان طراحی مدرن می باشند.طراحی سنتی ما را بیشتر سنگ و آجر تشکیل می دهد اما در مدرنیته شیشه و چوب و سنگ و سرامیک خشک و نمای پوسته ی دوم جانی تازه بر پیکره ی نماهای شهرمان بخشیده اند.

به عبارت دیگر:بهتر است انتخاب سبک کلاسیک یا مدرن را به انتخاب سلیقه ی خود مردم بگذاریم و ما دلشوره ی دیگری داشته باشیم و آن این باشد که نمایی را پیاده سازی و اجرا کنیم که اصول مهندسی ،ایمنی،انرژی و قوانین مسکن و شهرسازی کاملا در آن رعایت شده باشد تا از استحکام بالایی در برابر حوادث برخوردار بوده و دربرابر برودت عایق باشد. و همچنین طراحی خودخواهانه ای نداشته باشیم تا به کلی چهره ی محیط اطراف و نمای شهر را برهم بزند و بر روی نوار سبز قوانین مسکن و شهرسازی حرکت کند.

 

کلام آخر: در پاسخ به سوال نمای سنتی یا مدرن می گوییم هردو به شرطی که نکاتی که در بالا بیان شد فقط در آن رعایت گردد و شاهد حضور پررنگ تر جامعه ی مهندسین در تصمیم گیری و اجرا باشیم .

Written by on

بگذارید این بار اندکی بیشتر به واقعیتهای کیفی و عملیاتی نمای ساختمان بپردازیم،نما همان طور که از اسم آن برداشت می شود مترادف پوسته ، ظاهر و سطح کار نمای ساختمان می باشد و در حقیقت پوشاننده ی باطن مصالح ساختمان و زیرسازی های آن است. چه بسا ساختمان هایی که باسنگ و نورپردازی  به ظاهر فریبنده به نظر می رسند اما در باطن در فقر کامل مقاوم سازی و زیرسازی به سر می برند.

خیلی از ماها در ساختمان هایی که سکونت داریم یا در همسایگی خود شاهد افتادن برخی مصالح نمای ساختمانی بوده ایم و فقط با تعجب گفته ایم خداراشکر که روی کسی آوار نشد.

اما واقعا علت چیست آیا غیر از این است که برای کاهش هزینه ها و افزایش حد اکثری سود حاصل از پروژه ها در عملیات مقاوم سازی کم می گذارند یا بجای استخدام نیروی کاری ماهرتر از کارگرانی بدون دانش و تجربه استفاده می کنند که بعدها تاثیرات منفی و زیان بار خود را می رساند. و دقیقا آن زمانیکه بهره بردار و مصرف کننده درگیر مشکلات این چنینی می شوند دیگر شما نه آن کارفرما و نه آن گروه کاری را نمیبینید تا پاسخگوی مشکل شما باشند.

از میان نمای خشک و تر نمای خشک ساختمان بسیار مهندسی تر بوده و به تیم های کاری باتجربه و ماهرتری نیاز دارد لذا مقاومت و ایستایی آن نیز در برابر لرزش و ضربه به مراتب بالاتر است.نمای خشک با اتصالات و زیرسازی مکانیکی خود به شکل بهینه تری با بدنه ی سازه جوین می گردد.

((در شهرهای ما متاسفانه خیلی از ساختمان ها توسط به اصطلاح معمارانی بنا می شوند که رنگ درس و دانشگاه و نرم افزارهای مهندسی را ندیده اندو صرفا به صورت تجربی نمای تر یا ملاتی را با کارگران تازه کار بر روی ساختمان نصب می کنند،اگر نیک بنگریم میبینیم که لابه لای هزینه های میلیاردی خرید زمین و ساخت و سازچند میلیون تومان اندک اگر صرف شرکت ها و گروه های مشاوره ای مهندسی شود هم کاری با کیفیت تر و هم کاری با وجدان تر تحویل مردم خواهد شد اما صد افسوس که این هزینه های اندک از آن هزینه های میلیاردی در نظر عده ی زیادی از ملاکان ساختمان ساز پررنگ تر است))

 

دعوت به اندکی تفکر و تامل پیرامون این موضوع را از همه ی شما خوانندگان عزیز خواستارم.

Written by on

پلی  وینیلاد فلوراید (PVDF به خاطر مزایای ثبات ، سختی و ساختار مهندسی متمایز آن دارای ارزش زیادی می باشد. برای مثال ، در صورتی نیاز به پلیمری داشته باشید که در برابر شرایط سخت حرارتی ، شیمیایی و ماورا بنفش (UV)  مقاوم خوبی داشته باشد PVDF ثبات خوبی در این گونه محیط ها ارائه می دهد .

پلی  وینیلاد فلوراید (PVDF) یک فلوئوروکربن است و که در طبقه " خود خاموش شونده گروه 1"  قرار دارد که در آزمایشگاه های شرکت Underwriters’ Laboratories مورد تست قرار گرفته است. و در معرض تابش طولانی نور خورشید و دیگر منابع ساتع کننده پرتو ماورای بنفش بدون تاثیر پذیری باقی مانده است. در شرایط خلاء شدید و درمقابل اشعه گاما واکثر اسیدها و بازها خواص خود را کاملا حفظ کرده است.

مزایای کلیدی

  • وزن پایین
  • مقاومت بالا در مقابل سایش
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی شیمیایی
  • هدایت حرارتی کم
  • مقاومت در برابر حرارت
  • مقاومت مکانیکی و چقرمگی
  • مقاوم در برابر بسیاری از مواد شیمیایی و حلال ها
  • نفوذپذیری کم به اکثر گازها و مایعات
  • تحمل قرار گرفتن در معرض شرایط سخت حرارتی و شیمیایی
  • بدون تاثیر پذیری از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض پرتوها ماوراء بنفش (UV)

برگرفته از سایت POREX FILTRATION GROUP

Written by on

 

بی شک ما همواره در صدد گسترش حاشیه سود و دوری کردن از منطقه ی ضرر هستیم اما آیا همیشه و در همه جا این مرز برای ما روشن است؟بهتر بگویم آیا در مدیریت سود موفق ایم یا کمی ریسکی اقدام میکنیم؟آیا پیش بینی ما از آینده ی کاری خود و دانش کافی از امکانات فعلی را در حداکثر سازی سود داریم؟آیا هیچ وقت در قبال پیش فاکتورهای خود دچار تعصب نمی شویم؟

عموما در شرایط آشفته ی بازار ساختمان کشور شاهد این رویداد دردآور هستیم که عده ای از مدیران فقط به بهانه ی گرفتن یک پروژه ای مشخص هر بهایی را حاضرند بپردازند که نه تنها در نقطه ی سربه سر نیستند بلکه برای اتمام کار باید با ضرر پروژه را ترک کنند جالب است بدانید بنده چندین بار با این افراد صحبت کرده ام و جوابی که شنیده ام این بود که ما فقط میخواهیم چرخ مجموعه بچرخد اما سوال اینجاست که به چه قیمتی؟واقعا با ضرر دادن در پروژه ها انتظار بقای در بازار را داریم؟

خیر،این سوء تدبیر است.

درباره ی صنعت نمای ساختمان که موضوع اصلی ما می باشد به کرات شاهد این امر هستیم که شرکتی که با قیمتی کاذب به پروژه ای ورود کرده است در اجرای نمای خشک اززیرسازی های غیر استاندارد و سبک تری برای کاهش هزینه ها استفاده کرده است یا بجای بکارگیری نیروی اجرایی ماهر با کارگران ساده کیفیت کاررا پایین آورده چون بطور مثال در اجرای نمای سرامیک خشک یا ورق کامپوزیت به کارگرانی ماهر نیاز داریم ولی آنها دستمزدهایی بالاتر دارند و ما چون میخواهیم به هر قیمت هزینه ها را کاهش دهیم از کارگران ساده استفاده کرده ایم.

((بازنگری در حاشیه ی سود و زیان در برنامه ریزی برای اهداف بلند مدت بهترین شاخص برای عملکرد فعلی و میان مدت ما می باشد.))

مدیریت فروش

مهرشاد کمایی

Written by on

شاید همه ی ما پس از شنیدن خبر فاجعه آمیز زلزله ی اخیر غرب کشور و فوت تعداد کثیری از هموطنانمان به این فکر فرو رفتیم که چرا علاج پیش از واقعه یا بهتر بگوییم پیش بینی و پیشگیری در امر مقاوم سازی ،در ساخت و ساز ما فراموش شده یا حتی این مقولات به عنوان مطالبی لوکس که فقط در کتاب ها و دانشگاه های ما جا خشک کرده اند تبدیل شده است و واقعا چرا برای حداکثر سازی سود حاصل از پروژه های ساخت و ساز از کنار تکنولوژِی های روز گذر می کنیم...

 

البته شاید خودمان مقصریم اگر هر بهایی را برای هر بنایی نمی پرداختیم شاید دیگر مجالی برای سودجویانه بی مسئولیت باقی نمی ماند.

بله،خودمان خانه های مدرن و امن را طلب نکردیم .........بگذریم.

 

یکی از ویژگی های مهم نمای ساختمان استحکام و منعطف بودن آن و قابلیت مقاومت در برابر تکان های زمین لرزه است با یک مثال ساده به سراغ مغز کلام می رویم.

بیشتر نماهای ساختمان های مارا سنگ و سیمان شامل می شود که به ذات قابلیت مقاومت در برابر لرزش و جابجایی را نداشته و خورد می شوند اما استفاده از نماهایی که به سبک خشک اجرا می شوند و از ملات در آنها استفاده ای نمی شود جایگاهی متفاوت دارند در این گفتار اندکی از نمای سرامیک خشک برای شما مطالبی را عنوان میکنم.

برخی از مزایای نمای سرامیک خشک به شرح ذیل می باشد:

1-وزن بسیار کمتر نسبت به نمای سنگ.

2-تنوع در روشهای اجرا که بطور مثال در روش مکانیکی سرامیک خشک بسیار محکم با بنای اصلی ساختمان درگیر می شود.

3-فواصلی که بصورت منظم مابین سرامیک ها وجود دارد در برابر زلزله خیلی منعطف و مقاوم تر عمل می کنند.

 

اگر سازندگان عزیزو کارفرمایان محترم به اختلاف هزینه های نمای خشک و تر بصورت واقع بینانه تری بیندیشند در آینده ای نزدیک شاهد آن خواهیم بود تا محصولات مدرن تر و سبک تری را در تولید ساختمان ببینیم.

Written by on

پانل های آلومینیوم کامپوزیت پانل ساندویچی متشکل از دو ورق آلومینیوم پیوند خورده به یک هسته غیر آلومینیوم می باشد و به طور گسترده ای به عنوان یک  روکش فلزی بسیار محبوب برای ساختمان های مدرن استفاده می شود. 

 

مزایای پانل های آلومینیوم کامپوزیت

مزایای استفاده از پانل های کامپوزیت آلومینیوم عبارتند از:

  • در برابر طیف گسترده ای از مواد شیمیایی از جمله باران اسیدی ، اسپری نمک و شرایطی که تحت آن قطعات فلزی رنج می برند مقاومت خوبی دارند. همه این نتایج سبب می شود هزینه تعمیر و نگهداری کاهش یابد.
  • این مواد پوششی بسیار مقرون به صرفه نسبت به گزینه های دیگر موجود در بازار است.
  • این یک ماده بسیار سفت و سخت، با دوام و قوی است اگر چه در فاکتور وزن بسیار سبک است.
  • روش کار با آن بسیار آسان و بدون هیچ زحمتی است. این مواد به راحتی در اندازه های استاندارد در دسترس است که حمل و نقل آنها در سایت را بسیار تسهیل می کند.
  • این پانلها نشکن ، مقاوم در برابر لکه و آب و هوا است.
  • این جنس در رنگ های و طرح های متعدد در دسترس هستند.

 

معایب پانل های آلومینیوم کامپوزیت 

ضعف های اصلی این است که:

  • آنها در مقابل ضربات و طوفان ها مستعد فرورفتگی هستند. برخی از تولید کنندگان با تقویت کردن پانل ها از راه های خاص مانند بالابردن ضخامت پوسته و تغییر هسته ، از این گونه آسیب ها جلوگیری می کنند.
  • اتصالات باید به دقت آببندی شود به طوری که هیچ نفوذ آب به داخل ساختمان در باران صورت نگیرد.

 

Written by on

شنیدم کارفرمایی نظر کرد *** ز روی کبر و نخوت کارگر را

روان کارگر از وی بیازرد *** که بس کوتاه دانست آن نظر را


 حتما خیلی از شما در پروژه های گوناگونی احساس کرده اید که شاید دارند شما را بازی می دهند شاید بپرسید چطور و چگونه؟مستقیم سر اصل بحث می روم:متاسفانه جدیدا مد شده که بعضی از کارفرمایان چندباره از شما استعلام قیمت می خواهند که تا جایی که ممکن است از شما تخفیف بگیرند یا با دادن اطلاعات مجازی از سایر رقبای شما در پروژه قیمت های شما را می شکنند که اصلا کار پسندیده ای نیست.

روش دیگری که برخی از کارفرمایان دارند آن است که پس از گرفتن استعلام های دقیق قیمتی و اجرائی از شما با نشان دادن چراغ سبزی شمارا به جلسه ی دفاعیه ای از روی طرح توجیهیتان می کشانند اما پس از آن جلسه دیگر با شما همکاری نخواهند داشت چرا که هم متریال و هم بازه ی دقیق قیمتی و مدت زمان پروژه و روش اجرا را دریافته اند و دیگر با شما که یک شرکت مهندسی اجرای نمای خشک هستید کار نخواهند کرد و صرفا اجرای پروژه را به یک پیمانکار ساده می دهند و مصالح زیرسازی و متریال اصلی پروژه مثل شیشه و سنگ و سرامیک و چوب را خود تهیه می کنند و به این زیبایی شما از پروژه حذف می شوید.

بله الآن خیلی بهتر به عنوان این مقاله پی بردید چراکه کنایه از سیرک کارفرمایان صرفا سرگرمی مجموعه شما بوده و کنایه از رینگ استعلام قیمت رقابت سوری شما با سایر همکارانتان بوده است.

((پیشنهاد من ان است که از یک مرحله ای به بعد لطفا خیلی قاطعانه حد و حدود کار را برای آن دسته از کارفرمایان روشن نموده تا مجال مانور بیشتر را نداشته باشند.))


مدیریت فروش

مهرشاد کمایی